Keuken- en meubeldeuren

Onze keuken- en meubeldeuren kunnen uit alle materialen gemaakt worden, van massieve houtsoorten tot MDF. DWK behandelt deze voor u naar wens, van beitsen tot lakken.

HPT / Spoeltafels en werkbladen op maat

HPT is specialist op het vlak van massieve spoelbakken en werkbladen in gietmarmer en solid surface. Deze grondstoffen geven de eindklant, ontwerper en de vakman een grote vrijheid om een gepaste en kwalitatieve afwerking te garanderen van keukens en badkamers.

 

DWK maakt keuken- en meubeldeuren, houten werkbladen en massieve tafels op maat. Wij bieden u een overzicht van het ruime aanbod. Contacteer ons voor advies op maat.

Keuken- en meubeldeuren

Een keuken vormt een belangrijk leefgedeelte van een woning. Degelijke en duurzame materialen zorgen ervoor dat u jarenlang gebruikt kunt maken van uw droomkeuken. Onze keuken- en meubeldeuren kunnen uit alle materialen gemaakt worden, van massieve houtsoorten tot MDF. DWK behandelt deze voor u naar wens, van beitsen tot lakken. Ook uw eigen materiaal kan u bij DWK zonder problemen laten afwerken.

Massieve werkbladen en tafels

DWK maakt massieve werkbladen en tafels. Dit kan naar eigen ontwerp, volgens uw wens en/of plan, maar wij hebben ook een reeks van eigen ontwerpen waarin u zeker uw gading vindt. Tafelen wordt nog aangenamer.

Meubelonderdelen

Meubelonderdelen zoals traptreden, plinten, kroonlijsten en dampkappen behoren eveneens tot ons gamma.

Lakkerij

Onze vooruitstrevende lakkerij verwerkt zowel eigen producten als loonlakwerk. Beitsen, hoogglans, satijn-, poeder- en structuurlak worden gebruikt om onze producten het gewenste resultaat te bezorgen. Wij mengen de lakkleuren voor u aan de hand van de RAL-, NCS- of SIKKENS-nummers. maar DWK kan de kleuren ook naar wens laten afstemmen op bijvoorbeeld de kleur van uw geschilderde muren.

Troeven

De professionele keukenplaatser en de particulier kunnen bij DWK terecht voor klassevolle interieurinrichting, gemaakt door vakmensen en geleverd aan correcte voorwaarden. Voor de betere keuken-, badkamer- en interieurmaterialen kunt u tercht bij DWK. Van ontwerp tot fabricatie, van plan tot plaatsing. Laat uw fantasie de vrije loop en contacteer ons vrijblijvend voor onze voorwaarden.

Contacteer ons

DWK - HPT
Industrie Hoge Mauw 290
2370 Arendonk

+32 (0)14 67 76 43

+32 (0)14 67 14 33

Volg ons

Volg DWK op facebook voor de laatste updates.

Kom je graag bij ons werken?

Bekijk onze openstaande vacatures hier.

Copyright © DWK - HPT